[http://www.lmsoft.com/PowerByLMSOFTEN]
[./page_12.html]
[http://www.oliverpengilley.co.uk/Home.html]
[http://www.wilmaveen.nl]
[http://www.elijahlist.com]
[http://www.kimclement.com]
[http://www.somebodycaresministries.org]
[http://www.utopiamusicdirect.com]
[Web Creator] [LMSOFT]
Dutch Shelemiah Ministries
Welkom op de website van "Dutch Shelemiah Ministries". Ineke en ik zijn blij dat u ervoor gekozen heeft vandaag onze site te bezoeken. Als een vriend van onze Ministry nodigen wij u uit uw gebedsverzoeken en getuigenissen met ons te delen. U bent belangrijk voor ons, en elke suggestie hoe we u beter van dienst te kunnen zijn stellen wij bijzonder op prijs.

Wij werken vanuit een brede visie, helpen mensen en  erkennen, ondersteunen en begeleiden initiatieven waar dat mogelijk is. Wij vinden dat bij God alles mogelijk is
en van daaruit functioneren wij. In ons werk hebben wij veel te maken met problemen in de samenleving, ikzelf werkend met slachtoffers van misdrijven, Ineke werkend met kinderen vanuit haar speltherapiepraktijk.

Het verkondigen van het Levende Woord van God is in ons leven van groot belang. Het Woord van God is de basis van alle dingen, zoals we dat kunnen lezen in Johannes 1.1: "In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. Dit was in den beginne bij God. Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is. In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen". In Johannes 14.6 antwoordde Jezus: 'Ik ben de weg, en de waarheid en het leven. Alleen door Mij heeft men toegang tot de Vader.